Miten Ostohyvitys.fi toimii?

Ostohyvitys.fi on täysin ilmainen palvelu, jonka avulla voit saada rahaa takaisin verkko-ostoksistasi.

Ostaessasi jotakin esimerkiksi Zalandosta 250 eurolla saat kauttamme 10 euroa rahaa takaisin. Jos teet 500 euron varauksen Hotels.comiin, saat 25 euroa rahaa takaisin. Kun olet kerännyt rahaa takaisin vähintään 15 euroa, voit pyytää summan siirtämistä pankkitilillesi.

Saadaksesi rahaa takaisin verkko-ostoksistasi sinun tulee vain muistaa kirjautua sisään Ostohyvitys.fi-palveluun ja klikata verkkokauppaan kauttamme ennen ostosten tekemistä. Itse tilauksen teet verkkokaupassa kuten aina ennenkin. Palvelumme käyttäminen on ilmaista ja helppoa, eikä vaadi sinulta kuin pari ylimääräistä klikkausta.

Mistä takaisin saamani raha tulee?

Lyhyt vastaus tähän on, että käyttämältäsi verkkokaupalta.

Kun siirryt verkkokauppaan palvelumme kautta, verkkokauppa tunnistaa, että olet Ostohyvitys.fi:n käyttäjä ja maksaa meille myyntipalkkion tekemistäsi ostoksista. Tämän myyntipalkkion jaamme kanssasi, jolloin saat omaa rahaasi takaisin. Palvelumme toimii hieman samaan tapaan kuin kauppojen bonuskortit, mutta verkossa.

Ostohyvitys.fi-palvelun kautta saamasi bonukset eivät ole bonuspisteitä, joilla on rajatut käyttökohteet. Maksamme bonukset lyhentämättömänä käteisenä pankkitilillesi, joten voit käyttää ne vapaasti miten haluat.