Liity ilmaiseksi

Shoppailetko netissä? Haluatko shoppailla edullisemmin tai enemmän?

Ostohyvitys.fi on verkkokaupan bonuskortti. Saat ostoksesi yli 800 verkkokaupasta kauttamme aina edullisemmin. Palvelussa on mukana suuret ja suositut, kuten Zalando, Nelly, Brandos, Fitnesstukku, Hotels.com, Booking.com ja CDON.com, mutta myös erittäin kattava valikoima pienempiä erikoisliikkeitä ja -putiikkeja. 

Ostohyvitys.fi-palvelua käytät, kuten kivijalkaliikkeiden bonuskortteja Plussaa ja S-korttia. Höyläät vain digitaalista Ostohyvitys.fi-korttia aina tehdessäsi nettiostoksia. Maksamme 2-10 % bonusta ostoksistasi suoraan pankkitilillesi - ei siis mitään kuponkeja tai tavarapalkintoja!

Liity nyt ilmaisen palvelumme käyttäjäksi, saa 5 euroa aloitusbonusta ja ryhdy tekemään edullisempia nettiostoksia! 

Liity ilmaiseksi tästä

Ota kaikki irti shoppailukokemuksistasi! Seuraa meitä Facebookissa ja saat tiedon uusista alennusmyynneistä, alekoodeista ja palvelumme korotetuista bonuksista aina ensimmäisenä - eli silloin kun kokoja ja tuotteita on vielä jäljellä. Tykkää TÄSTÄ.

Haluatko inspiroitua päivittäin kauneudesta, muodista ja matkoista tai vain fiilistellä kauniita asioita? Seuraa meitä Instagramissa ja saat päivääsi annoksen hyvää fiilistä. Klikkaa TÄSTÄ ja käy seuraamassa meitä.

Näin saat rahaa takaisin ostoksistasi

1.

Liity käyttäjäksemme

Käyttäjänämme voit kerätä bonusta ostoksistasi yli 800 verkkokaupassa.

2.

Siirry verkkokauppaan kauttamme

Verkkokauppa maksaa tekemistäsi ostoksista meille myyntipalkkion, jonka jaamme kanssasi bonuksen muodossa.

3.

Saat rahaa takaisin ostoksistasi

Maksamme keräämäsi bonukset käteisenä pankkitilillesi.