Ostohyvitys.fi Bonusta verkko-ostoksista

Viihde

126 kampanjaa kategoriassa Viihde (näytetään 1–20)

cdoncom

CDON.com

CDON.com on Internetin kautta toimiva levykauppa, jonka valikoimaan kuuluu musiikkia, elokuvia, pelejä sekä kirjoja.

lehtikuningas

Lehtikuningas

Lehtikuningas.fi on lehtitilausten myyntiin erikoistunut verkkokauppa, jonka valikoimaan kuuluu monenlaisia aikakauslehtiä. Tilauksista on palvelun kautta mahdollista tehdä kestoltaan eri pituisia.

.
discshop

Discshop

Discshop on suomalainen elokuvia ja videopelejä myyvä verkkokauppa. Sen varasto sijaitsee Ahvenanmaalla, mutta se toimittaa tuotteet asiakkaan osoitteeseen ympäri maata.

.
seiska

Seiska

Seiska eli 7 päivää on kerran viikossa ilmestyvä lehti, jonka keskeisin teema on julkisuuden henkilöiden elämän ja tekemisten seuraaminen. Jokainen lehti sisältää myös TV-Seiska -liitteen.

.
fit-lehti

Fit-lehti

FIT-lehden aihepiireihin kuuluu uusimmat lajiesittelyt, treenivinkit, sporttimuoti,liikkujan varusteet, liikkujan kauneudenhoitovinkit, kevyt ruokavalio resepteineen sekä parhaat matkakohteet, joissa voit nauttia liikkumisesta mielenkiintoisessa ympäristössä. Uusi Fit-lehti kertoo asiantuntevasti, miten parannat omaa kuntoasi ja hyvinvointiasi.

pizza-online

Pizza-online

Pizza-Online on palvelu, joka on ympäri Suomea toimivien pizzerioiden sekä muiden pikaruokaa tarjoavien yritysten kanssa yhteistyössä. Palvelun avulla käyttäjä voi tilata kätevästi pikaruokaa kotiinsa.

aliexpress

AliExpress

AliExpress on verkkotavaratalo josta löytyy yli 9.5 miljoonaa eri tuotetta. Valikoimassa on mm. vaatteita, elektroniikkaa, koruja, kauneustuotteita ja paljon muuta.

kaalimato

Kaalimato

Kaalimato.com on suomalainen erotiikka-alan verkkokauppa, jonka valikoimasta löytyy esimerkiksi eroottisia asusteita sekä seksileluja.

lehtiapaja

Lehtiapaja

Lehtiapaja on erikoistunut lehtitilausten välittämiseen Suomessa ja sen  valikoimissa on satoja sanoma- ja aikakauslehtiä eri kustantajilta.

elle

ELLE

ELLE on erityisesti naisille suunnattu muotilehti, joka opastaa lukijaansa kauneuden, sisustuksen, matkailun ja ruokakulttuurin maailmaan. Se esittelee niihin liittyviä asioita ja henkilöitä sekä Suomesta että ulkomailta.

olivia-lehti

Olivia-lehti

Olivia on naistenlehti, jonka pääteemoina ovat muoti, kauneudenhoito ja pukeutuminen sekä ihmiset ja ilmiöt.

.
kauneus-terveys-lehti

Kauneus & Terveys -lehti

Kauneus & Terveys on hyvinvoinnin klassikkolehti. K&T on jakaantuu kolmeen osaan: kauneus, terveys ja mielen hyvinvointi. Kauneusosiossa esitellään tuoteuutuudet sekä pureudutaan ihonhoidon ja hiustenhoidon saloihin ja jaetaan parhaat meikkiniksit. Terveysosiossa kerrotaan ravitsemuksesta, unesta ja liikunnasta. Mielen hyvinvointi -osio taas antaa ajatuksia ja ideoita itsetuntemuksen kehittämiseen, elämänhallintaan ja parisuhteeseen.

divaani-lehti

Divaani-lehti

Divaani on 10 kertaa vuodessa ilmestyvä kotitalouteen, kodinhoitoon ja sisustukseen erikoistunut aikakauslehti.

smartphoto

smartphoto

Smartphoto on Internetin kautta toimiva valokuvantuottaja. Sen avulla voi kehittää valokuvia, luoda valokuvakirjoja ja valokuvatauluja sekä teettää esimerkiksi suurennoksia tai hiirimattoja, kuvamukeja ja kuvakalentereita.

.
photobox

PhotoBox

Photobox on Internet -kuvapalvelu, joka tarjoaa valokuvakehityksiä sekä ratkaisee digikuvien varastointiin liittyviä ongelmia asiakkaiden kotikoneilla.

katso-lehti

Katso-lehti

Katso on TV-lehti, joka ilmestyy joka keskiviikko. Se esittelee ja arvioi televisio-ohjelmia, eli sen ideana on suositella lukijalle, mitä ohjelmia kannattaa katsoa.

.
a-lehtien-aitienpaiva

A-lehtien Äitienpäivä

A-lehtien Äitienpäivä -kampanjasta voi tilata aikakauslehden A-lehdiltä -50% alennuksella. Tilaajalahjana Lumenen meikkisetti, jossa mukana meikkivoide, kynsilakka ja huulikiilto.

trendi

Trendi

Trendin uudistuneet muotisivut tarjoavat kuukauden parhaat shoppailuvinkit, asiantuntijoiden neuvot ja opastavat oman tyylin luomiseen. Kauneusjutuissa avataan meikkilookkien salat ja arvioidaan parhaat tuoteuutuudet. Hyvinvointi-, liikunta- ja terveysaiheiset jutut tarjoavat inspiraatiota kehon ja mielen hyvinvointiin. Lukujutuissa pureudutaan ajan ilmiöihin, esitellään kiinnostavimmat julkkikset ja pureudutaan lukijan elämään liittyviin puheenaiheisiin.

me-naiset

Me Naiset

Me Naiset on kaikenikäisille aikuisille naisille suunnattu aikakauslehti, jonka pääteemoina ovat muoti, kauneus, terveys, ihmissuhteet, ruoka, raha-asiat, työelämä, matkustaminen ja sisustus. Lehti ilmestyy kerran viikossa.

aku-ankka

Aku Ankka

Aku Ankka on Suomessa vuodesta 1951 viikoittain ilmestyvä sarjakuvalehti. Lehden ilmestymispäivä on keskiviikko.

Voit tilata tässä kampanjassa Aku Ankan paperilehtenä tai digitaalisena Aku Ankka Lataamo -palveluna.