Ostohyvitys.fi Bonusta verkko-ostoksista

Verkkokaupat

168 kampanjaa kategoriassa Verkkokaupat (näytetään 1–20)

zalando

Zalando

Zalando on muodin, vaatteiden sekä jalkineiden verkkokauppa miehille, naisille ja lapsille.

groupon

Groupon

Groupon tarjoaa vapaa-aikaan liittyviä tarjouksia esimerkiksi ravintoloista, hyvinvoinnista sekä urheilusta ja liikunnasta. Asiakas saa lahjakorttinsa sähköpostitse.

cdoncom

CDON.com

CDON.com on Internetin kautta toimiva levykauppa, jonka valikoimaan kuuluu musiikkia, elokuvia, pelejä sekä kirjoja.

zooplus

Zooplus

Zooplus on lemmikkieläintarvikkeita Internetin kautta myyvä yritys. Ravintoa ja muita tuotteita löytyy koirille, kissoille, pieneläimille, kaloille, matelijoille ja linnuille.

ellos

Ellos

Ellos on trendien suunnannäyttäjä ja pohjoismaiden johtava verkkotavaratalo. Elloksen valikoimassa on vaatteita, asusteita sekä kenkiä niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Lisäksi Elloksella on myös laaja valikoima kodin sisustustuotteita, elektroniikkaa, elokuvia ja pelejä.

.
lekmer

Lekmer

Lekmer.fi on pääasiassa lasten leluja myyvä pohjoismainen verkkokauppa. Valikoimassa on myös vaatteita, huonekaluja ja tarvikkeita.

finnish-design-shop

Finnish Design Shop

Finnish Design Shop on maailman suurin suomalaista designia myyvä verkkokauppa. Valikoimasta löytyy sekä skandinaavisen designin klassikot että aivan uusimmat nuorten muotoilijoiden tuotteet.

.
babyshop-com

Babyshop.com

Babyshop.com myy korkealaatuisia lastenvaatteita ja –tuotteita. Valikoimasta löytyy esimerkiksi lastenvaunuja, turvaistuimia, lämpöpusseja, hoitolaukkuja ja leluja.

.
peten-koiratarvike

Peten Koiratarvike

Peten Koiratarvike on nopea ja luotettava ja 100 % suomalainen lemmikkitarvikekauppa. Kauppa tarjoaa yli 10 000 tuotteen valikoiman tarvikkeita ja ruokia koirille, kissoille, kaneille ja muille lemmikeille.

aliexpress

AliExpress

AliExpress on verkkotavaratalo josta löytyy yli 9.5 miljoonaa eri tuotetta. Valikoimassa on mm. vaatteita, elektroniikkaa, koruja, kauneustuotteita ja paljon muuta.

shopping4net

Shopping4net

Shopping4net.fi on suuri ja moderni e-tavaratalo tunnetuilla merkkituotteilla ja edullisilla hinnoilla. Shopping4net perustettiin 1999 ja tänä päivänä sillä on yli 300 000 tyytyväistä asiakasta.

booky

Booky

Booky.fi on Internetin kautta toimiva kirjakauppa, jonka valikoimasta löytyy kaikenlaisen kirjallisuuden lisäksi paljon erilaisia toimistotarvikkeita. Tuotteet toimitetaan kaikkialle kotimaahan ilman postikuluja.

talooncom

Taloon.com

Taloon.com on rakennustarvikkeita myyvä verkkokauppa. Sen tuotevalikoimasta löytyy ratkaisuja rakennus-, sisustus- ja pihanhoitoasioihin.

adlibris

Adlibris

Adlibris on Pohjoismaiden suurin kirjojen verkkokauppa, jonka valikoimissa on yli 10 miljoonaa kirjaa.

.
scandinavian-design-center

Scandinavian Design Center

Scandinavian Design Center on yksi mailman suurimmista skandinaaviseen sisustukseen ja -muotoiluun erikoistuneista verkkokaupoista. Tuotevalikoima sisältää yli 9000 valikoitua tuotetta, 180 skandinaaviselta tuotemerkiltä, kuten Pappelina, Eva Solo, VIPP, String, Muumit ja Stelton.

.
room21

ROOM21

Room21.fi on ruotsalainen kalusteita sekä sisustustarvikkeita myyvä verkkokauppa.

.
on24

On24

On24.fi on sisustustuotteita myyvä verkkokauppa, jonka valikoimaan kuuluu huonekaluja, sisustustekstiilejä sekä kodinkoneita.
royaldesign-fi

RoyalDesign.fi

RoyalDesign.fi on yksi suurimmista ja monipuolisimmista designtuotteisiin ja sisutustarvikkeisiin keskittyneistä verkkomyymälöistä. RoyalDesignin sivuilta löytyy yli 20.000 kaunista ja käytännöllistä designtuotetta niin kotiin, kuin konttoriin.

outnorth

Outnorth

Outnorth on yksi Ruotsin johtavista ulkoilu- ja erävarusteita myyvistä verkkokaupoista. Valikoimassa on pohjoismaisia tavaramerkkejä, jotka edustavat toimivuutta, laatua ja hyvää muotoilua.

pixmania

Pixmania

Pixmania on verkkokauppa, joka toimittaa kulutuselektroniikkaa ympäri Eurooppaa. Pixamanian valikoimaan kuuluu mm matkapuhelimet, kodinkoneet, tietokoneet, kamerat ja videokamerat.

.