Ostohyvitys.fi Bonusta verkko-ostoksista

Tietoa verkkokaupoille

Ostohyvityksen toimitusjohtaja Lasse Järvinen ja Jyrki J. J. Kasvi keskustelivat Huomenta Suomen uutisaamussa verkkokaupan trendeistä ja tavoista, joilla suomalaiset verkkokauppiaat voivat lisätä myyntiään. Voit katsoa keskustelun alta. Videon alta löydät lisää tietoa siitä, mitä Ostohyvitys tarjoaa verkkokauppialle.

Mitä verkkokauppias hyötyy Ostohyvityksestä?

Tuomme kauppaasi lisää kävijöitä ja maksavia asiakkaita

Ostohyvityksen sivulla on päivittäin satoja uniikkeja kävijöitä, jotka etsivät verkkokauppoja, joissa voisivat tehdä ostoksensa. Sivustomme kasvavat ja olemme hyvää vauhtia kasvamassa yhdeksi suosituimmista verkossa ostoksia tekeviä kuluttajia kokoavaksi sivuksi. Tarjoamme sivumme kävijöille helpon ja houkuttelevan tavan löytää heitä kiinnostavat verkkokaupat ja sinun verkkokauppasi voi olla myös yksi näistä.

Maksat vain oikeista tuloksista

Kun verkkokauppaasi saapuu uusia asiakkaita Ostohyvityksen kautta, et maksa vain sivullesi tehdyistä klikkauksista vaan aidoista ostetuista tuotteista tai palveluista. Tiedät siis tarkalleen, kuinka monta prosenttia sivuillesi klikanneista on todella tehnyt ostoksia ja samalla kasvattanut liikevaihtoasi. Halutessasi voit maksaa komissiota myös rekisteröitymisestä tai hakemuksen täyttämisestä, riippuen siitä, mitä haluat asiakkaiden kaupassasi tekevän.

Jos asiakas ostaa tuotteen, mutta palauttaa sen, sinun ei tarvitse maksaa komissiota. Näin asiakkaillekin maksetaan vain toteutuneista ostoksista. Tällä tavoin ehkäisemme vilpillisiä tilauksia.

Kaikessa yksinkertaisuudessa Ostohyvityksestä hyötyy niin oma verkkokauppasi kuin asiakkaasikin.

Ostohyvitykseen liittyminen on helppoa

Ostohyvitykseen voi liittyä kuka tahansa verkkokauppa, jolla on käytössä affiliate-kampanja vakiintuneessa Affiliate-verkossa. Affiliate-markkinoinnin tai tuttavallisemmin kumppanuusmarkkinoinnin kautta kauppias saa käyttöönsä järjestelmän, jonka kautta asiakkaiden tekemien ostosten tai toimenpiteiden seuranta on mahdollista. Kumppanuusverkostoa käyttämällä verkkokauppasi on helppo lisätä Ostohyvitykseen.

Jos haluat verkkokauppasi mukaan Ostohyvitykseen, mutta sinulla ei ole vielä käytössäsi affiliate-kampanjaa, niin ota yhteyttä Lasseen (lasse.jarvinen@ostohyvitys.fi), joka suosittelee sinun yrityksellesi sopivaa verkkoa.

Jos sinulla on jo kampanja jossain kumppanuusverkostossa, mutta kauppaasi ei vielä löydy Ostohyvityksen verkkokaupoista tai haluat tulla mukaan vain Ostohyvitys.fi -palveluun, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@ostohyvitys.fi.

Asiakkaasi saavat ostoksistaan hyvitystä ja pysyvät tyytyväisinä

Kun kauppasi löytyy Ostohyvityksen sivulta, asiakkaasi saavat hyvitystä jokaisesta sivullasi tekemästään ostoksesta. Kun asiakkaan ostohyvitys on maksuvalmiina, hän voi pyytää sen maksua pankkitililleen. Monet asiakkaat vertailevat usein hintoja eri verkkokauppojen välillä ja usein etenkin suomalaisten kohdalla hinta ratkaisee. Kun asiakkaasi saavat vielä rahaa takaisin tekemistään ostoksista, on tyytyväisyys taattu!

Saat käyttöösi tarkan seurannan ja raportit sivustollasi kävijöistä

Perustettuasi kampanjan, jonka kautta voimme lisätä verkkokauppasi Ostohyvitykseen, näet helposti kuinka moni asiakkaistasi on tehnyt ostoksia Ostohyvityksen kautta. Et siis maksa vain näennäistä summaa vaan tarkasti Ostohyvityksen kautta tulleesta liikenteestä ja ostoista.

Ota yhteyttä ja lisäämme kauppasi ilomielin mukaan Ostohyvitykseen.