Ostohyvitys.fi Bonusta verkko-ostoksista

Käyttäjien kommentteja

:)

"Ostohyvitys.fi on mukava tapa saada etuja verkkokaupoista, joissa nykyään tulee tehtyä iso osa ostoksista. Palvelua oli helpompi käyttää kuin kuvittelin. Mukava yllätys oli myös se, että sivustolta löytyi myös alennuskoodi ilmaisille postikuluille. Ensin säästää postikuluissa ja sitten vielä saa bonukset."

Jonna Mämmelä
Oulu

:)

"Pidän Ostohyvitys.fi-palvelussa eniten siitä, että sen avulla saa ostoksista takaisin selvää rahaa. Tosin kun muistaisi aina klikata tätä kautta verkkokauppaan kun tilaa jotain…"

Jaana Hilden
Villähde

:)

"Pidän Ostohyvitys.fi-palvelussa rahanpalautuksesta, ilmaisista eduista ja siitä, että saan tietoa verkkokauppojen tarjouksista. Ihmisten pitäisi tietää, että tällainen mahdollisuus on olemassa. Ostohyvitys.fi on toimiva palvelu josta on hyötyä."

Aino Tawast
Tampere

:)

"Ostohyvitys.fi-palvelussa yllätti ensimmäisenä se, että rahoja oikeasti hyvitetään, eikä palvelu ole huijausta. Pidän siitä, että palvelun avulla voi ostaa saman tuotteen samaan hintaan kuin normaalisti, mutta ostoksesta saa aina pienen palautuksen takaisin. Näen säästön konkreettisesti."

Minttu Koivisto
Tampere

:)

"Olen säästänyt Ostohyvitys.fi-palvelun avulla jo useita kymppejä. Koko palvelu on yllättänyt positiivisesti. Pidän siitä, että Ostohyvitys.fi-palvelun kautta voi ostaa useista eri verkkokaupoista. Sujuvaa palvelua."

Leila Pakarinen
Raahe

:)

"Olen kerännyt Ostohyvitys.fi:n kautta tähän mennessä 120,91 euroa rahaa takaisin ostoksistani. Pidän eniten siitä, että ostoksista saa takaisin rahaa eikä pisteitä. Täältä saa oikeasti rahaa!"

Miia Lehtinen
Vantaa

:)

"Ostohyvitys.fi-palvelussa on hyvät bonukset (vaikken vielä tilitysrajan verran ole niitä kerännyt). Bonukset kirjautuvat yleensä oikein ja nopeasti. Palvelua on helppo käyttää. Bonukset ja edut ovat paremmat verrattuna esim. päivittäistavarakauppoihin. "

Katri Tas
Oulu

:)

"Ostohyvitys.fi-palvelussa yllätti positiivisesti, että palvelu oikeasti toimii niin kuin on annettu ymmärtää. Sen ei sinänsä pitäisi olla edes yllätys ;) Verkkokaupat ovat monipuolisia. Järjestelmä on ollut toimiva ja helppo käyttää. Palvelua kannattaa käyttää ja siitä on oikeasti taloudellista hyötyä... ei kannata jättää käyttämättä! Jokainen säästetty sentti on kotiin päin!"

Alice Virtanen
Mikkeli

:)

"Pidän Ostohyvitys.fi-palvelussa eniten sen helppoudesta ja monipuolisuudesta. Palvelussa mukana olevien nettikauppojen määrä on paljon suurempi kuin luulin. Ihmisten olisi tärkeintä tietää, että palveluun liittymällä ei sitoudu mihinkään epämääräiseen, eikä sähköposti täyty roskapostista.

Lisäksi palvelusta tulee hyviä vinkkejä eri nettikauppojen tarjouksista. Koska teen joka tapauksessa ostoksia nettikaupoista, saan Ostohyvitys.fi-palvelun avulla keskitettyä ostokset juuri niihin kauppoihin, joista saan samalla hyvitystä. Jos tekee verkko-ostoksia, saa tämän kautta rahallisen hyödyn yleensä muutenkin halvempien verkko-ostosten päälle."


Mikko Honkala
Raahe

:)

"Käytän paljon Ostohyvitys.fi:tä, koska se on yksinkertaisesti paras keksintö ikinä! Alle vuodessa olen kerryttänyt yli 160 euroa bonusta, joka tuntuu aika kivalta. Suosittelen mielelläni Ostohyvitys.fi:tä ihan kaikille nettishoppailijoille ja muutamat kaverinikin ovat innostuneet palvelusta.

Oheisessa kuvassa päälläni on Nelly.com:sta ostettu Wildfoxin All Over Love-paita, joka maksoi ostohetkellä 129,95 euroa. Paita on kiva ja suht lämmin vaikka siinä onkin riekaloituja kohtia, jotka välillä tuppaavat jäämään kaikkialle kiinni ja venymään lisää, mutta se ei haittaa, sopii tyyliin. Lisäksi ostin pari muuta vaatetta ja yhteishinnaksi tuli 156,85 euroa, tästä sain ostohyvitystä 14,79 euroa eli aika hyvin! "


Laura Salmismäki
Hyvinkää

:)

"Olen käyttänyt Ostohyvitys.fi-palvelua jo yli vuoden. Useat eurot on säästetty ja kerätty tämän sivuston kautta klikkailemalla. Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa, asiakaspalvelijat auttavat tarvittaessa ja ovat usein paikalla ja avun saa heti."

Mari Koskela
Kyrö

:)

"Palvelu on mielestäni helppokäyttöinen ja hyödyllinen, vaikka välillä sen käyttö kyllä unohtuu. Kaiken kaikkiaan minulle on kuitenkin jäänyt positiivinen yleiskuva."

Essi Salonen
Valkeakoski

:)

"Kiireisen elämäntilanteeni vuoksi tykkään ajansäästämiseksi tehdä ostoksia verkossa, joten Ostohyvitys.fi-palvelu sopii minulle loistavasti. Liityin Ostohyvitys.fi-palvelun käyttäjäksi joulukuussa 2011 ja reilun vuoden aikana olen kerännyt bonusta yhteensä 125 euron arvosta vaivattomasti normaalien ostosteni ohessa! Suosittelenkin ilmaista palvelua kaikille, koska se ei velvoita tai sido sinua mihinkään."

Ilona Ylinampa
Helsinki

Haluatko kertoa kokemuksesi muille käyttäjillemme tällä sivulla? Lähetä tarinasi ja kuvasi asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@ostohyvitys.fi.