Ostohyvitys.fi Bonusta verkko-ostoksista

Käyttäjien kommentteja

:)

"Käytän paljon Ostohyvitys.fi:tä, koska se on yksinkertaisesti paras keksintö ikinä! Alle vuodessa olen kerryttänyt yli 160 euroa bonusta, joka tuntuu aika kivalta. Suosittelen mielelläni Ostohyvitys.fi:tä ihan kaikille nettishoppailijoille ja muutamat kaverinikin ovat innostuneet palvelusta.

Oheisessa kuvassa päälläni on Nelly.com:sta ostettu Wildfoxin All Over Love-paita, joka maksoi ostohetkellä 129,95 euroa. Paita on kiva ja suht lämmin vaikka siinä onkin riekaloituja kohtia, jotka välillä tuppaavat jäämään kaikkialle kiinni ja venymään lisää, mutta se ei haittaa, sopii tyyliin. Lisäksi ostin pari muuta vaatetta ja yhteishinnaksi tuli 156,85 euroa, tästä sain ostohyvitystä 14,79 euroa eli aika hyvin! "


Laura Salmismäki
Hyvinkää

:)

"Olen käyttänyt Ostohyvitys.fi-palvelua jo yli vuoden. Useat eurot on säästetty ja kerätty tämän sivuston kautta klikkailemalla. Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa, asiakaspalvelijat auttavat tarvittaessa ja ovat usein paikalla ja avun saa heti."

Mari Koskela
Kyrö

:)

"Kiireisen elämäntilanteeni vuoksi tykkään ajansäästämiseksi tehdä ostoksia verkossa, joten Ostohyvitys.fi-palvelu sopii minulle loistavasti. Liityin Ostohyvitys.fi-palvelun käyttäjäksi joulukuussa 2011 ja reilun vuoden aikana olen kerännyt bonusta yhteensä 125 euron arvosta vaivattomasti normaalien ostosteni ohessa! Suosittelenkin ilmaista palvelua kaikille, koska se ei velvoita tai sido sinua mihinkään."

Ilona Ylinampa
Helsinki

:)

Palvelu on mielestäni helppokäyttöinen ja hyödyllinen, vaikka välillä sen käyttö kyllä unohtuu. Kaiken kaikkiaan minulle on kuitenkin jäänyt positiivinen yleiskuva.

Essi Salonen
Valkeakoski

Haluatko kertoa kokemuksesi muille käyttäjillemme tällä sivulla? Lähetä tarinasi ja kuvasi asiakaspalveluumme tuki@ostohyvitys.fi.