Ostohyvitys.fi Bonusta verkko-ostoksista

Selaa tarjouksia

656 kampanjaa (näytetään 1–20)

hotelscom

Hotels.com

Hotels.com on Internetin välityksellä toimiva hotellien ja majoituspaikkojen välittäjä. Sen avulla asiakas voi löytää itselleen sopivimman majoitusvaihtoehdon eri puolilta maailmaa.

.
nelly

Nelly

Nelly.com on nettikauppa, jonka tuotetarjonnasta löytyy kaikenlaisia vaatteita, sekä esimerkiksi kenkiä, laukkuja ja meikkejä. Tuotteet on suunnattu naisille.

zalando

Zalando

Zalando on muodin, vaatteiden sekä jalkineiden verkkokauppa miehille, naisille ja lapsille.

boozt

Boozt

Boozt.com on vaatekauppa netissä, josta löytyy laaja valikoima vaatteita eri kohderyhmille ja eri tilanteisiin. Lisäksi Boozt.com myy asusteita kuten laukkuja ja koruja. Boozt.comista löytyy myös outlet-vaatteita tuntuvilla alennuksilla. Brändeihin kuuluu tunnettuja ja suosittuja merkkejä kuten Vila, Only ja Vero Moda.

bookingcom

Booking.com

Booking.com on hotellien varauspalvelu, joka auttaa asiakkaitaan löytämään sopivan majoituksen ympäri maailmaa. Se löytää majoituspaikkoja 173 eri maasta.

groupon

Groupon

Groupon tarjoaa vapaa-aikaan liittyviä tarjouksia esimerkiksi ravintoloista, hyvinvoinnista sekä urheilusta ja liikunnasta. Asiakas saa lahjakorttinsa sähköpostitse.

fitnesstukku

Fitnesstukku

Fitnestukku.com on verkkokauppa, jonka valikoimaan kuuluu lisäravinteita sekä urheilu-, liikunta- ja dieettituotteita.

.
ebookers

Ebookers

Ebookers on maailmanlaajuinen, mutta suomenkielistä palvelua tarjoava varaussivusto, josta löydät tehokkaat hakutyökalut sekä kilpailukykyiset hinnat lennoista, hotelleista, autovuokrauksista ja matkapaketeista. Palvelusta löytyy usein vaihtuvia tarjouksia, joten kannattaa aina silloin tällöin tarkastaa, mihin nyt pääsisi matkalle edullisesti.

cdoncom

CDON.com

CDON.com on Internetin kautta toimiva levykauppa, jonka valikoimaan kuuluu musiikkia, elokuvia, pelejä sekä kirjoja.

yves-rocher

Yves Rocher

Yves Rocher on hiusten- ja ihonhoitotuotteita, meikkejä, tuoksuja sekä ravintolisiä myyvä verkkokauppa. Tuotteita löytyy niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

.
hyvinvoinnin-tavaratalo

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Hyvinvoinnin Tavaratalo on suomalainen verkkokauppa, jonka valikoimaan kuuluu luontaistuotteita, kosmetiikkaa sekä pesu- ja puhdistusaineita. Yritys on yhteistoiminnassa Reilun kaupan kanssa. Ekologisuus onkin Hyvinvoinnin Tavaratalon avainsanoja.

lehtikuningas

Lehtikuningas

Lehtikuningas.fi on lehtitilausten myyntiin erikoistunut verkkokauppa, jonka valikoimaan kuuluu monenlaisia aikakauslehtiä. Tilauksista on palvelun kautta mahdollista tehdä kestoltaan eri pituisia.

.
lenson

LensOn

LensOn on piilolinssejä asiakkaan kotiin toimittava verkkokauppa. Tarjonnassa on myös muita optiseen alaan liittyviä tuotteita, kuten linssinesteitä ja silmätippoja.
zooplus

Zooplus

Zooplus on lemmikkieläintarvikkeita Internetin kautta myyvä yritys. Ravintoa ja muita tuotteita löytyy koirille, kissoille, pieneläimille, kaloille, matelijoille ja linnuille.

ellos

Ellos

Ellos on trendien suunnannäyttäjä ja pohjoismaiden johtava verkkotavaratalo. Elloksen valikoimassa on vaatteita, asusteita sekä kenkiä niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Lisäksi Elloksella on myös laaja valikoima kodin sisustustuotteita, elektroniikkaa, elokuvia ja pelejä.

.
lekmer

Lekmer

Lekmer.fi on pääasiassa lasten leluja myyvä pohjoismainen verkkokauppa. Valikoimassa on myös vaatteita, huonekaluja ja tarvikkeita.

halens

Halens

Halensin verkkokaupasta löytyy vaatteita naisille, miehille ja lapsille sekä kodintekstiilejä ja sisustustuotteita.

fashionstore

Fashionstore

Fashionstore.fi on kotimainen huippumuodin verkkokauppa, jonka valikoimiin kuuluvat merkit, kuten Calvin Klein, Guess, Liu Jo, Nike, Tommy Hilfiger, D&G sekä Ray-Ban aurinkolasit ja Nee meikit. Fashionstoressa myydään aina uusimpien sesonkien tuotteita ja lisäksi Outlet-puolella voi tehdä löytöjä edellisten sesonkien tuotteista vähintään -30% alennuksella. Tuotevalikoima myös päivittyy viikottain!

.
scandic-hotels

Scandic Hotels

Scandic Hotelsilla on tällä hetkellä noin 160 hotellia Pohjoismaissa ja pohjoisessa Euroopassa. Lähtökohtana on tarjota hyvää hotellimajoitusta ja korkeatasoista palvelua kaikissa hotelleissa.

spartoo

Spartoo

Spartoo on kenkiä myyvä verkkokauppa. Yli 400 merkkiä käsittävä valikoima on suunnattu sekä miehille, naisille että lapsille. Myytävänä on myös laukkuja ja asusteita. Toimitus ja palautus ovat ilmaisia.