Ostohyvitys.fi Bonusta verkko-ostoksista

Risteilyt

10 kampanjaa kategoriassa Risteilyt (näytetään 1–10)


eckero-line

Eckerö Line

Eckerö Line on suomalainen laivayhtiö, joka harjoittaa ympärivuotista autolauttaliikennettä Helsingin ja Tallinnan välillä. Matkavalikoima kattaa päiväristeilyt Tallinnaan, hotellimatkat Tallinnaan ja muualle Viroon, erilaiset erikoispaketit kuten ooppera- ja spa-tuotteet sekä reittimatkat päivin öin. Eckerö Linen reitillä myös Bonusta S-Etukortilla niin matkatuotteista kuin laivaostoksista.

.
apollomatkat

Apollomatkat

Apollomatkat on pohjoismainen valmismatkoja välittävä yritys. Se toimii Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta käsin. Yritys myy matkoja omien verkkosivujensa, lomamyymälänsä ja jälleenmyyjäverkoston välityksellä. Apollomatkojen suomalainen lomamyymälä sijaitsee Helsingissä. Lisäksi sen jälleenmyyjät kattavat koko maan.

.
finnlines

Finnlines

Finnlines on Itämerellä liikennöivä laivayhtiö. Alukset ovat matkustaja-aluksia, joten niistä löytyy pääsääntöisesti monenlaisia palveluita, kuten ravintoloita, baareja, myymälöitä sekä virkistymismahdollisuuksia.
.
matkapojat

Matkapojat

Matkapojat.fi on sivusto, jonka kautta voi varata risteilyjä sekä Pohjoismaihin ja Baltian maihin suuntautuvia kiertomatkoja ja kaupukilomia.

logitravel

Logitravel

Logitravel on online-matkatoimisto, jolla on laaja valikoima erilaisia matkailutuotteita.

ikaalisten-matkatoimisto

Ikaalisten Matkatoimisto

Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa matkoja Euroopan maihin. Matkatarjontaan kuuluu erilaisia paketteja risteilyistä reilun viikon pituisiin kiertomatkoihin.

matkavekka

MatkaVekka

MatkaVekka on suomalainen matkatoimistoketju, joka sekä järjestää että välittää matkoja. Tarjonnassa on hyvin paljon erilaisia matkoja, kuten kaupunkilomia, risteilyjä ja kaukomatkoja.

.
nordic-ferry-center

Nordic Ferry Center

Nordic Ferry Center Oy (NFC) on yksityinen suomalainen matkatoimisto, jonka toiminta perustuu yli 50 vuoden kokemukseen matkatoimistoalalla. NFC:llä on pitkä tausta laivamatkojen myyjänä. Suomessa se toimii St.Peterline varustamon PSA agenttina.

.
scandlines

Scandlines

Scandlines on vuonna 1998 perustettu saksalais-tanskalainen varustamo. Yhtiö on operoi lauttamatkoja Tanskan, Saksan, Ruotsin, Suomen ja Baltian maiden välillä.

.
dfds-seaways

DFDS Seaways

DFDS Seaways on brittiläinen risteilyjä ja lauttamatkoja Isosta-Britanniasta muihin Euroopan maihin järjestävä yritys. Reittitarjontaan kuuluu mm. Newcastle - Amsterdam, Harwich - Esjberg, Kööpenhamina - Oslo, Kiel - Klaipeda, Sassnitz - Klaipeda ja Karlshamn - Klaipeda.

.