Ostohyvitys.fi Bonusta verkko-ostoksista

Mustekasetit

4 kampanjaa kategoriassa Mustekasetit (näytetään 1–4)


inkclub

inkClub

inkClub on yksi Euroopan suurimmista väriaineita myyvistä verkkokaupoista, jolla on yli 4 miljoonaa asiakasta 14 maassa. Tuotevalikoimassa on erimallisia musteita ja laservärejä, tulostimia ja tulostintarvikkeita, paristoja, akkuja, pölypusseja, siivoustarvikkeita, kengänhoitotuotteita, tietokone- ja kännykkätarvikkeita sekä paljon, paljon muuta.

finink

Finink

Finink.com on tulostimien tarvikekasetteja toimittava verkkokauppa. Yritys tarjoaa uusille asiakkailleen tilaisuuden tutustua tuotteisiin ilmaiseksi. Ilmaistuotevalikoimassa on mustepatruuna, pakkaus valokuvapaperia ja mustan musteen täyttösarja. Tällaisia paketteja on eri valmistajilta ja eri mallein. Tarjous koskee ainoastaan uusia asiakkaita ja tarjouksen voi käyttää yhtä taloutta kohden vain kerran.
112ink

112ink

112Ink tarjoaa korkealaatuisia mustepatruunoita ja myöntää asiakkailleen täyden takuu- ja palautusoikeuden 14 päivän sisällä tavaran vastaanottamisesta. 112Inkin liikeidea perustuu edullisiin hintoihin ja nopeisiin toimituksiin. Toimittajina ovat Euroopan kaksi suurinta mustepatruunoita valmistavaa yritystä.

mustekasetticom

Mustekasetti.com

Mustekasetti.com eli Byrodata Oy on suomalainen yhtiö, joka on perustettu vuonna 1996. Lähes kaikki verkkokaupan tuotteet tuodaan itse maahan Euroopasta, USA:sta ja Aasiasta. Ilman väliportaita Mustekasetti.com pystyy pitämään hintatason kohtuullisena. Kaikkia tuotteita löytyy normaalisti suuria eriä varastosta. joten toimitukset ovat nopeita. Tuotteet ovat tuoreita, koska rahtia saapuu eri puolilta maailmaa varastoon joka viikko.