Ostohyvitys.fi Bonusta verkko-ostoksista

Matkailu

92 kampanjaa kategoriassa Matkailu (näytetään 1–20)

hotelscom

Hotels.com

Hotels.com on Internetin välityksellä toimiva hotellien ja majoituspaikkojen välittäjä. Sen avulla asiakas voi löytää itselleen sopivimman majoitusvaihtoehdon eri puolilta maailmaa.

.
bookingcom

Booking.com

Booking.com on hotellien varauspalvelu, joka auttaa asiakkaitaan löytämään sopivan majoituksen ympäri maailmaa. Se löytää majoituspaikkoja 173 eri maasta.

ebookers

Ebookers

Ebookers on maailmanlaajuinen, mutta suomenkielistä palvelua tarjoava varaussivusto, josta löydät tehokkaat hakutyökalut sekä kilpailukykyiset hinnat lennoista, hotelleista, autovuokrauksista ja matkapaketeista. Palvelusta löytyy usein vaihtuvia tarjouksia, joten kannattaa aina silloin tällöin tarkastaa, mihin nyt pääsisi matkalle edullisesti.

scandic-hotels

Scandic Hotels

Scandic Hotelsilla on tällä hetkellä noin 160 hotellia Pohjoismaissa ja pohjoisessa Euroopassa. Lähtökohtana on tarjota hyvää hotellimajoitusta ja korkeatasoista palvelua kaikissa hotelleissa.

supersaver

SuperSaver

Supersaver.fi on nettimatkatoimisto, jonka kautta asiakas voi tehdä varauksia noin 8 500 matkakohteeseen ja 30 000 hotelliin ympäri maailman. Sen Takuudiili -konsepti tarjoaa asiakkaalle valmiiksi tehdyt hintavertailut, automaattisen lipunkirjoittamisen sekä nettipalvelun ilman palvelumaksuja.

.
hotellimaailmafi

Hotellimaailma.fi

Hotellimaailma.fi on hotellien online -varausjärjestelmä, jonka avulla matkailija voi helposti valita itselleen sopivimman vaihtoehdon lukuisten eri hotellien ja kylpylöiden joukosta.

travellink

Travellink

Travellink on nettimatkatoimisto, joka välitää useiden eri lentoyhtiöiden ja hotellien palveluita ympäri maailmaa. Lentohintoja haettaessa palvelu näyttää aina 100 sen hetken edullisinta hintavaihtoehtoa.

eckero-line

Eckerö Line

Eckerö Line on suomalainen laivayhtiö, joka harjoittaa ympärivuotista autolauttaliikennettä Helsingin ja Tallinnan välillä. Matkavalikoima kattaa päiväristeilyt Tallinnaan, hotellimatkat Tallinnaan ja muualle Viroon, erilaiset erikoispaketit kuten ooppera- ja spa-tuotteet sekä reittimatkat päivin öin. Eckerö Linen reitillä myös Bonusta S-Etukortilla niin matkatuotteista kuin laivaostoksista.

.
apollomatkat

Apollomatkat

Apollomatkat on pohjoismainen valmismatkoja välittävä yritys. Se toimii Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta käsin. Yritys myy matkoja omien verkkosivujensa, lomamyymälänsä ja jälleenmyyjäverkoston välityksellä. Apollomatkojen suomalainen lomamyymälä sijaitsee Helsingissä. Lisäksi sen jälleenmyyjät kattavat koko maan.

.
sas

SAS

SAS on Pohjoismaiden johtava lentoyhtiö ja alan suurin toimija Suomen ja Skandinavian välisessä liikenteessä. Lennot suoraan Skandinaviaan ei vain Helsingistä, vaan myös lukuisilta muilta Suomen paikkakunnilta. Edullisia lentoja Suomessa, Suomesta Skandinaviaan ja muualle Eurooppaan sekä Yhdysvaltoihin ja Aasiaan.

SAS:n kampanjan aikaisempi nimi Ostohyvityksessä oli Blue1. Nimi muuttui samalla kun Blue1 alkoi toimimaan Suomessa SAS:na.

top10matkatarjoukset-com

Top10Matkatarjoukset.com

Top10Matkatarjoukset.com on Suomen suurin matkailuun erikoistunut tarjoussivusto, jossa julkaistaan uusia rajoitetun ajan myynnissä olevia matkadiilejä 3-5 kertaa viikossa.

lomarengas

Lomarengas

Lomarengas-konserni on suomalainen palvelu, jonka liikeideana on vuokrata mökkejä verkon kautta. Palvelussa on mukana useita erilaisia mökkejä eri puolilta Suomea.
lowcostholidays-fi

Lowcostholidays.fi

Lowcostholidays.fi on nopea, fiksu ja halpa tapa varata loma verkossa. Valittavana on sadoista lentoyhtiöistä ja tuhansista majoitusvaihtoehdoista suosituimmilla rannoilla, kaupungeissa, hiihto- ja kaukokohteissa.

otel.com

Otel.com

Otel.comin avulla voit varata hotellin helposti ympäri maailman yli 250.000 hotellista ja yli 20.000 kaupungista.

finnlines

Finnlines

Finnlines on Itämerellä liikennöivä laivayhtiö. Alukset ovat matkustaja-aluksia, joten niistä löytyy pääsääntöisesti monenlaisia palveluita, kuten ravintoloita, baareja, myymälöitä sekä virkistymismahdollisuuksia.
.
matkapojat

Matkapojat

Matkapojat.fi on sivusto, jonka kautta voi varata risteilyjä sekä Pohjoismaihin ja Baltian maihin suuntautuvia kiertomatkoja ja kaupukilomia.

lomamatkat

Lomamatkat

Lomamatkat on suomalainen matkanjärjestäjä. Tarjonnasta löytyy kaukomatkoja sekä kotimaan matkoja, joten palvelu on suunnattu kaikenlaisesta matkailusta kiinnostuneille.

.
bravofly

Bravofly

Bravofly on yksi Euroopan suurimmista matkailualan toimijoista ja johtava halpalentoyhtiöiden lentohaku- ja varaussivusto. Bravoflyn sivuilla kävijät voivat hakea, vertailla ja varata lentoja kaikilta halpalentoyhtiöiltä sekä myös perinteisiltä lentoyhtiöiltä.

.
hotelsclick

Hotelsclick.com

HotelsClick.com on itsenäinen hotellivälittäjä, joka pääkonttori on Roomassa. Sivustolta on varattavissa hotelleja kaikista hintaryhmistä. Kaikki hotellit sisältävät verot, lisämaksut ja aamiaisen ellei toisin mainita. Sivustolta saat myös yksityiskohtaisia tietoja hotelleista sekä näet muiden asiakkaiden hotelleista tekemiä arvosteluja.

best-western

Best Western

Best Western on yksityisten ja riippumattomien hotellien vuonna 1946 perustama kansainvälinen hotelliketju, jonka hotelleja on Suomessa, Latviassa, Liettuassa ja Puolassa.