Ostohyvitys.fi Bonusta verkko-ostoksista

Liittymät

13 kampanjaa kategoriassa Liittymät (näytetään 1–13)


telefinland

Tele Finland

Tele Finland on suomalainen matkapuhelinpalvelu, joka on osa TeliaSonera Finland -operaattoria. Erilaisia matkapuhelin- ja laajakaistaliittymätarjouksia on sen valikoimassa paljon.

kilpailuttaja

Kilpailuttaja

Kilpailuttaja.fi on palvelu, jonka avulla käyttäjä voi vertailla esimerkiksi erilaisia vakuutuksia, energiasopimuksia sekä matkapuhelinliittymiä keskenään. Palveluun liittyminen on maksutonta.

.
saunalahti

Saunalahti

Saunalahti on suomalainen teleoperaattori, joka myy erilaisia puhelin- ja nettiliittymiä sekä niihin sopivia lisäpalveluja.

nordic-green-energy

Nordic Green Energy

Nordic Green Energy tarjoaa aina 100% vihreää sähköä hyvään hintaan, joka on ystävällistä luonnolle sekä kukkarollesi. Myös hinnasto on aina kilpailukykyinen. Asiakkaat voivat valita myös sähkön alkuperän vesivoimasta, tuulivoimasta ja ekoenergiasta

superkilpailuttajafi

Superkilpailuttaja

Superkilpailuttaja on lähinnä yksityisille kotitalouksille tarkoitettu palvelu sähköyhtiöiden kilpailuttamista varten.
mytrendyphone

MyTrendyPhone.fi

MyTrendyPhone.fi myy tarvikkeita mm. älypuhelimille, tableteille, kannettaville tietokoneille sekä Bluetooth-laitteille.

lux-case

Lux-Case

Lux-Case-verkkokaupassa myydään tuhansia erilaisia suojakuoria ja muita lisätarvikkeita matkapuhelimille. Suuresta valikoimasta löytyy jokaiselle jotain matkapuhelinmerkistä riippumatta.

bluebiit

Bluebiit

Bluebiit on tyylikkäiden ja laadukkaiden viihde-elektroniikkatuotteiden valmistaja. Päätuotteita ovat laadukkaat kuulokkeet ja handsfreet, jotka soveltuvat vaativalle ja liikkuvalle käyttäjälle.

app-store

App Store

App Storesta voit ostaa ja ladata pelejä ja sovelluksia iPhonelle, iPadille ja iPod Touchille.

sopparifi

Soppari.fi

Soppari.fi on palvelu, jonka avulla voi kilpailuttaa nykyisen sähkösopimuksensa.

zagg

ZAGG

ZAGG myy matkapuhelimien ja tablettien oheistuotteita, kuten suojakuoria, näytönsuojia, kuulokkeita sekä näppäimistöjä.

designskins

DesignSkins

DesignSkins sisältää kaikki tunnetuimmat matkapuhelin- ja tietokonemallit, sekä suuren määrän muita tuotteita, joita voi tuunata ja suojata.Tylsät ja mielikuvituksettomat pinnat ovat nyt historiaa - DesignSkins® tekee sinulle rakkaista esineistäsi jälleen trendikkäitä katseenvangitsijoita! Tuunaa läppärit, kännykät, tabletit ja paljon muuta itsesi näköiseksi helppokäyttöisellä SkinDesigner-ohjelmalla.

ibookstore

iBookstore

iBookstoresta voit ladata kirjat digitaalisena tietokoneelle, iPhonelle, iPadille tai iPod Touchille.