Ostohyvitys.fi Bonusta verkko-ostoksista

Liittymät

14 kampanjaa kategoriassa Liittymät (näytetään 1–14)


telefinland

Tele Finland

Tele Finland on suomalainen matkapuhelinpalvelu, joka on osa TeliaSonera Finland -operaattoria. Erilaisia matkapuhelin- ja laajakaistaliittymätarjouksia on sen valikoimassa paljon.

kilpailuttaja

Kilpailuttaja

Kilpailuttaja.fi on palvelu, jonka avulla käyttäjä voi vertailla esimerkiksi erilaisia vakuutuksia, energiasopimuksia sekä matkapuhelinliittymiä keskenään. Palveluun liittyminen on maksutonta.

.
nordic-green-energy

Nordic Green Energy

Nordic Green Energy tarjoaa aina 100% vihreää sähköä hyvään hintaan, joka on ystävällistä luonnolle sekä kukkarollesi. Myös hinnasto on aina kilpailukykyinen. Asiakkaat voivat valita myös sähkön alkuperän vesivoimasta, tuulivoimasta ja ekoenergiasta

superkilpailuttajafi

Superkilpailuttaja

Superkilpailuttaja on lähinnä yksityisille kotitalouksille tarkoitettu palvelu sähköyhtiöiden kilpailuttamista varten.
saunalahti

Saunalahti

Saunalahti on suomalainen teleoperaattori, joka myy erilaisia puhelin- ja nettiliittymiä sekä niihin sopivia lisäpalveluja.

suojakalvotukku

Suojakalvotukku

Suojakalvotukku.fi on kosketusnäyttölaitteiden (älypuhelimet ja tabletit) suojakalvojen myyntiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Edulliset hinnat ja nopea toimitus takaavat mainion asiakaskokemuksen niin kuluttajille kuin yrityksille.

iityyli-fi

Iityyli.fi

iityyli.fi myy Applen laitteille (iPad, iPhone) soveltuvia tarvikkeita ja asusteita. iityylin.fi:n valikoimissa mm. suojakuoria, suojakalvoja, pöytätelineitä, takakansia, virtalähteitä, kosketuskyniä jne.

lux-case

Lux-Case

Lux-Case-verkkokaupassa myydään tuhansia erilaisia suojakuoria ja muita lisätarvikkeita matkapuhelimille. Suuresta valikoimasta löytyy jokaiselle jotain matkapuhelinmerkistä riippumatta.

gomobile

GoMobile Prepaid

GoMobile prepaid liittymä on huoleton, helppo ja halpa. Maksat vain liittymäsi käytöstä; ei avaus- tai kuukausimaksuja, ei laskua. Lataat itse lisää saldoa, kun sitä tarvitset. Rekisteröityneille asiakkaille tarjolla myös lisäetuja, mutta voit pysyä täysin anonyymina.
helmisuojakuoret-fi

Helmisuojakuoret.fi

Helmisuojakuoret.fi on suomalainen älypuhelintarvikkeisiin erikoistunut luotettava suomalainen verkkokauppa. Valikoima koostuu pääasiassa suosittujen valmistajien (Apple, Nokia, Samsung) julkaisemiin tuotteisiin sopivista tarvikkeista, koteloista sekä lisävarusteista.

muuttosahko

Muuttosähkö

Kun olet vaihtamassa asuntoa ja tarvitset sinne edullisen sopimuksen, tai olet vaihtamassa nykyistä sähkösopimustasi edullisempaan, Muuttosähkö tarjoaa sinulle helpon vaihtoehdon tehdä sähkösopimus.

bluebiit

Bluebiit

Bluebiit on tyylikkäiden ja laadukkaiden viihde-elektroniikkatuotteiden valmistaja. Päätuotteita ovat laadukkaat kuulokkeet ja handsfreet, jotka soveltuvat vaativalle ja liikkuvalle käyttäjälle.

zagg

ZAGG

ZAGG myy matkapuhelimien ja tablettien oheistuotteita, kuten suojakuoria, näytönsuojia, kuulokkeita sekä näppäimistöjä.

designskins

DesignSkins

DesignSkins sisältää kaikki tunnetuimmat matkapuhelin- ja tietokonemallit, sekä suuren määrän muita tuotteita, joita voi tuunata ja suojata.Tylsät ja mielikuvituksettomat pinnat ovat nyt historiaa - DesignSkins® tekee sinulle rakkaista esineistäsi jälleen trendikkäitä katseenvangitsijoita! Tuunaa läppärit, kännykät, tabletit ja paljon muuta itsesi näköiseksi helppokäyttöisellä SkinDesigner-ohjelmalla.