Ostohyvitys.fi Bonusta verkko-ostoksista

Lennot

35 kampanjaa kategoriassa Lennot (näytetään 1–20)

ebookers

Ebookers

Ebookers on maailmanlaajuinen, mutta suomenkielistä palvelua tarjoava varaussivusto, josta löydät tehokkaat hakutyökalut sekä kilpailukykyiset hinnat lennoista, hotelleista, autovuokrauksista ja matkapaketeista. Palvelusta löytyy usein vaihtuvia tarjouksia, joten kannattaa aina silloin tällöin tarkastaa, mihin nyt pääsisi matkalle edullisesti.

supersaver

SuperSaver

Supersaver.fi on nettimatkatoimisto, jonka kautta asiakas voi tehdä varauksia noin 8 500 matkakohteeseen ja 30 000 hotelliin ympäri maailman. Sen Takuudiili -konsepti tarjoaa asiakkaalle valmiiksi tehdyt hintavertailut, automaattisen lipunkirjoittamisen sekä nettipalvelun ilman palvelumaksuja.

.
travellink

Travellink

Travellink on nettimatkatoimisto, joka välitää useiden eri lentoyhtiöiden ja hotellien palveluita ympäri maailmaa. Lentohintoja haettaessa palvelu näyttää aina 100 sen hetken edullisinta hintavaihtoehtoa.

apollomatkat

Apollomatkat

Apollomatkat on pohjoismainen valmismatkoja välittävä yritys. Se toimii Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta käsin. Yritys myy matkoja omien verkkosivujensa, lomamyymälänsä ja jälleenmyyjäverkoston välityksellä. Apollomatkojen suomalainen lomamyymälä sijaitsee Helsingissä. Lisäksi sen jälleenmyyjät kattavat koko maan.

.
sas

SAS

SAS on Pohjoismaiden johtava lentoyhtiö ja alan suurin toimija Suomen ja Skandinavian välisessä liikenteessä. Lennot suoraan Skandinaviaan ei vain Helsingistä, vaan myös lukuisilta muilta Suomen paikkakunnilta. Edullisia lentoja Suomessa, Suomesta Skandinaviaan ja muualle Eurooppaan sekä Yhdysvaltoihin ja Aasiaan.

SAS:n kampanjan aikaisempi nimi Ostohyvityksessä oli Blue1. Nimi muuttui samalla kun Blue1 alkoi toimimaan Suomessa SAS:na.

lowcostholidays-fi

Lowcostholidays.fi

Lowcostholidays.fi on nopea, fiksu ja halpa tapa varata loma verkossa. Valittavana on sadoista lentoyhtiöistä ja tuhansista majoitusvaihtoehdoista suosituimmilla rannoilla, kaupungeissa, hiihto- ja kaukokohteissa.

lomamatkat

Lomamatkat

Lomamatkat on suomalainen matkanjärjestäjä. Tarjonnasta löytyy kaukomatkoja sekä kotimaan matkoja, joten palvelu on suunnattu kaikenlaisesta matkailusta kiinnostuneille.

.
bravofly

Bravofly

Bravofly on yksi Euroopan suurimmista matkailualan toimijoista ja johtava halpalentoyhtiöiden lentohaku- ja varaussivusto. Bravoflyn sivuilla kävijät voivat hakea, vertailla ja varata lentoja kaikilta halpalentoyhtiöiltä sekä myös perinteisiltä lentoyhtiöiltä.

.
expedia

Expedia

Expedia on yksi maailman johtavista verkkomatkatoimistoista. Expedian avulla voi varata matkalle pelkän hotellin tai lennon tai ottaa valmiin pakettimatkan. Lisäksi Expedian sivuilta voit vuokrata auton ja ostaa lippuja aktiviteetteihin.

.
ticket-fi

Ticket.fi

Ticket.fi on Pohjoismainen matkoja myyvä matkatoimisto verkossa. Ticket on ruotsalais-norjalainen vähittäisketju, joka myy kaikkien johtavien matkatoimistojen, lentoyhtiöiden ja hotelliketjujen matkoja ja lentolippuja yksityishenkilöille.

turkish-airlines

Turkish Airlines

Turkish Airlines on Turkin kansallinen lentoyhtiö. Verkkopalvelusta voit varata Turkin sisäisiä sekä kansainvälisiä lentoja yhteensä yli 150 kohteeseen.

momondo

Momondo

Momondo on matkahakusivusto, joka etsii ja vertailee lentojen, hotellien ja vuokra-autojen hintoja. Momondo etsii hintoja lentoyhtiöiden, matkatoimistojen ja halpalentoyhtiöiden sivuilta.

lufthansa

Lufthansa

Lufthansa kuuluu maailman johtaviin lentoyhtiöihin. Se lentää yli 410 kohteeseen yli 100 maassa. Enemmän kuin 70 miljoonaa matkustajaa luottaa Lufthansaan joka vuosi. Lufthansa on Star Alliancen, maailman suurimman lentoyhtiöallianssin, perustaja, ja sillä on laaja verkosto koko maailmassa. Asiakkaat voivat myös hyötyä Euroopan suurimmasta kanta-asiakasohjelmasta Miles & Moresta.

.
logitravel

Logitravel

Logitravel on online-matkatoimisto, jolla on laaja valikoima erilaisia matkailutuotteita.

airbaltic

airBaltic

airBaltic on Latvian kansallinen lentoyhtiö, joka tarjoaa edullisia suoria lentoja Riiasta yli 60 kohteeseen. airBaltic tarjoaa myös reittiverkkonsa avulla kätevät yhteydet eri puolille Eurooppaa, Venäjää, IVY-maita ja Lähi-itää.

sembo

Sembo

Sembo tarjoaa asiakkaileen joustavia matkustusvaihtoehtoja. Asiakas voi räätälöidä itselleen toiveidensa mukaisen matkapaketin tai varata matkatoimiston kautta pelkät lennot tai majoituksen.

travelpartner

Travelpartner

Travelpartnerin tarjontaan kuuluvat halpalentoyhtiöt sekä perinteisten lentoyhtiöiden nettihinnat, kampanjat ja sopimushinnat.

vueling

Vueling

Vueling on espanjalainen halpalentoyhtiö, joka lentää Espanjan sisäisten lentojen lisäksi lentoja Espanjasta muualle Eurooppaan sekä Pohjois-Afrikkaan.

singapore-airlines

Singapore Airlines

Singapore Airlines on Singaporen kansallinen lentoyhtiö ja Star Alliancen jäsen. Singapore Airlines on yksi johtavista lentoyhtiöistä Aasiassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja New Yorkissa.

eticketfi

Eticket.fi

Eticket.fi on suomalainen itsepalveluun perustuva nettimatkatoimisto. Sen välityksellä asiakas voi varata lentolippuja ja hotelleja sekä vuokrata autoja ympäri maailmaa.

Linkit vievät tällä hetkellä sivulle, joka ilmoittaa 404 virheestä. Ostoja pääsee kuitenkin suorittamaan tavallisesti hyvitysten kera, ilmoituksen yläpuolelta löytyvistä linkeistä.