Ostohyvitys.fi Bonusta verkko-ostoksista

Lehdet

61 kampanjaa kategoriassa Lehdet (näytetään 1–20)

lehtikuningas

Lehtikuningas

Lehtikuningas.fi on lehtitilausten myyntiin erikoistunut verkkokauppa, jonka valikoimaan kuuluu monenlaisia aikakauslehtiä. Tilauksista on palvelun kautta mahdollista tehdä kestoltaan eri pituisia.

.
seiska

Seiska

Seiska eli 7 päivää on kerran viikossa ilmestyvä lehti, jonka keskeisin teema on julkisuuden henkilöiden elämän ja tekemisten seuraaminen. Jokainen lehti sisältää myös TV-Seiska -liitteen.

.
fit-lehti

Fit-lehti

FIT-lehden aihepiireihin kuuluu uusimmat lajiesittelyt, treenivinkit, sporttimuoti,liikkujan varusteet, liikkujan kauneudenhoitovinkit, kevyt ruokavalio resepteineen sekä parhaat matkakohteet, joissa voit nauttia liikkumisesta mielenkiintoisessa ympäristössä. Uusi Fit-lehti kertoo asiantuntevasti, miten parannat omaa kuntoasi ja hyvinvointiasi.

lehtiapaja

Lehtiapaja

Lehtiapaja on erikoistunut lehtitilausten välittämiseen Suomessa ja sen  valikoimissa on satoja sanoma- ja aikakauslehtiä eri kustantajilta.

elle

ELLE

ELLE on erityisesti naisille suunnattu muotilehti, joka opastaa lukijaansa kauneuden, sisustuksen, matkailun ja ruokakulttuurin maailmaan. Se esittelee niihin liittyviä asioita ja henkilöitä sekä Suomesta että ulkomailta.

olivia-lehti

Olivia-lehti

Olivia on naistenlehti, jonka pääteemoina ovat muoti, kauneudenhoito ja pukeutuminen sekä ihmiset ja ilmiöt.

.
kauneus-terveys-lehti

Kauneus & Terveys -lehti

Kauneus & Terveys on hyvinvoinnin klassikkolehti. K&T on jakaantuu kolmeen osaan: kauneus, terveys ja mielen hyvinvointi. Kauneusosiossa esitellään tuoteuutuudet sekä pureudutaan ihonhoidon ja hiustenhoidon saloihin ja jaetaan parhaat meikkiniksit. Terveysosiossa kerrotaan ravitsemuksesta, unesta ja liikunnasta. Mielen hyvinvointi -osio taas antaa ajatuksia ja ideoita itsetuntemuksen kehittämiseen, elämänhallintaan ja parisuhteeseen.

divaani-lehti

Divaani-lehti

Divaani on 10 kertaa vuodessa ilmestyvä kotitalouteen, kodinhoitoon ja sisustukseen erikoistunut aikakauslehti.

katso-lehti

Katso-lehti

Katso on TV-lehti, joka ilmestyy joka keskiviikko. Se esittelee ja arvioi televisio-ohjelmia, eli sen ideana on suositella lukijalle, mitä ohjelmia kannattaa katsoa.

.
trendi

Trendi

Trendin uudistuneet muotisivut tarjoavat kuukauden parhaat shoppailuvinkit, asiantuntijoiden neuvot ja opastavat oman tyylin luomiseen. Kauneusjutuissa avataan meikkilookkien salat ja arvioidaan parhaat tuoteuutuudet. Hyvinvointi-, liikunta- ja terveysaiheiset jutut tarjoavat inspiraatiota kehon ja mielen hyvinvointiin. Lukujutuissa pureudutaan ajan ilmiöihin, esitellään kiinnostavimmat julkkikset ja pureudutaan lukijan elämään liittyviin puheenaiheisiin.

me-naiset

Me Naiset

Me Naiset on kaikenikäisille aikuisille naisille suunnattu aikakauslehti, jonka pääteemoina ovat muoti, kauneus, terveys, ihmissuhteet, ruoka, raha-asiat, työelämä, matkustaminen ja sisustus. Lehti ilmestyy kerran viikossa.

aku-ankka

Aku Ankka

Aku Ankka on Suomessa vuodesta 1951 viikoittain ilmestyvä sarjakuvalehti. Lehden ilmestymispäivä on keskiviikko.

Voit tilata tässä kampanjassa Aku Ankan paperilehtenä tai digitaalisena Aku Ankka Lataamo -palveluna.

cosmopolitan

Cosmopolitan

Cosmopolitan on suomalainen nuorille naiselle suunnattu lehti. Lehden monipuolinen sisältö koostuu muoti- ja kauneusasioiden lisäksi tietoa ihmissuhteista, miehistä, julkkiksista, tyylistä, työstä ja opinnoista, seksistä, terveydestä, viihteestä, vapaa-ajanvietosta ja itsensä kehittämisestä. Lehti tarjoaa lukijalle vuoden aikana myös erilaisia kilpailuja ja tapahtumia.

aku-ankka-lataamo

Aku Ankka Lataamo

Aku Ankka Lataamo on sarjakuvapalvelu, joka toimii selaimessa ja iPadilla. Palvelu sisältää kaikki Aku Ankka sarjakuvat, jotka Suomessa on julkaistu. Hakukoneen avulla voi hakea sarjakuvia piirtäjän, hahmon, aikakauden, teeman tai jopa puhekuplassa esiintyneen sanan perusteella.

kodin-kuvalehti

Kodin Kuvalehti

Kodin Kuvalehti on aikakauslehti, jonka pääteemoina ovat arkipäivän asiat, kuten työelämä, perhe ja parisuhde sekä terveys ja hyvinvointi.

koti-ja-keittio

Koti ja keittiö -lehti

Koti ja keittiö on arkipäivän asioihin erikoistunut aikakauslehti, joka sisältää kodinhoitoon liittyviä vinkkejä ja ideoita kaikenlaisille ihmisille.

.
lehtitukku

Lehtitukku

Lehtitukku myy lehtitilauksia Suomessa sekä ruotsin- että suomenkielellä.

urheilulehti

Urheilulehti

Urheilulehti on Suomen puhutuin urheilumedia, jonka suorapuheisesta tavasta käsitellä asioita ja lahjomattomista analyyseistä on tullut jo käsite. Urheilulehti ei vain totea. Se ottaa kantaa, väittelee ja kyseenalaistaa. Hyökkää jos pitää hyökätä, puolustaa jos pitää puolustaa. Paljastaa jos on jotain paljastettavaa.

a-lehtien-aitienpaiva

A-lehtien Äitienpäivä

A-lehtien Äitienpäivä -kampanjasta voi tilata aikakauslehden A-lehdiltä -50% alennuksella. Tilaajalahjana Lumenen meikkisetti, jossa mukana meikkivoide, kynsilakka ja huulikiilto.

unelmien-talo-koti

Unelmien Talo & Koti

Unelmien Talo&Koti auttaa lukijoitaan näkemään neliönsä uusin silmin ja tarjoaa ratkaisuja, jotka jokainen voi toteuttaa omilla ehdoillaan ja omassa mittakaavassaan. Unelmien Talo&Koti tarjoaa joka kuukausi elämyksiä ja inspiraatiota niin sisustaville kotikissoille, rakentaville reiskoille kuin puutarhaan hullaantuneille.