Ostohyvitys.fi Bonusta verkko-ostoksista

Lehdet

61 kampanjaa kategoriassa Lehdet (näytetään 1–20)

lehtikuningas

Lehtikuningas

Lehtikuningas.fi on lehtitilausten myyntiin erikoistunut verkkokauppa, jonka valikoimaan kuuluu monenlaisia aikakauslehtiä. Tilauksista on palvelun kautta mahdollista tehdä kestoltaan eri pituisia.

.
seiska

Seiska

Seiska eli Seitsemän päivää on kerran viikossa ilmestyvä lehti, jonka keskeisin teema on julkisuuden henkilöiden elämän ja tekemisten seuraaminen. Jokainen lehti sisältää myös TV-Seiska -liitteen.

fit-lehti

Fit-lehti

FIT-lehden aihepiireihin kuuluu uusimmat lajiesittelyt, treenivinkit, sporttimuoti,liikkujan varusteet, liikkujan kauneudenhoitovinkit, kevyt ruokavalio resepteineen sekä parhaat matkakohteet, joissa voit nauttia liikkumisesta mielenkiintoisessa ympäristössä. Uusi Fit-lehti kertoo asiantuntevasti, miten parannat omaa kuntoasi ja hyvinvointiasi.

lehtiapaja

Lehtiapaja

Lehtiapaja on erikoistunut lehtitilausten välittämiseen Suomessa ja sen  valikoimissa on satoja sanoma- ja aikakauslehtiä eri kustantajilta.

olivia-lehti

Olivia-lehti

Olivia on naistenlehti, jonka pääteemoina ovat muoti, kauneudenhoito ja pukeutuminen sekä ihmiset ja ilmiöt.

katso-lehti

Katso-lehti

Katso on TV-lehti, joka ilmestyy joka keskiviikko. Se esittelee ja arvioi televisio-ohjelmia, eli sen ideana on suositella lukijalle, mitä ohjelmia kannattaa katsoa.

elle

ELLE

ELLE on erityisesti naisille suunnattu muotilehti, joka opastaa lukijaansa kauneuden, sisustuksen, matkailun ja ruokakulttuurin maailmaan. Se esittelee niihin liittyviä asioita ja henkilöitä sekä Suomesta että ulkomailta.

me-naiset

Me Naiset

Me Naiset on kaikenikäisille aikuisille naisille suunnattu aikakauslehti, jonka pääteemoina ovat muoti, kauneus, terveys, ihmissuhteet, ruoka, raha-asiat, työelämä, matkustaminen ja sisustus. Lehti ilmestyy kerran viikossa.

costume

Costume

Costume on lehti, joka keskittyy tiukasti muotiin ja kauneuteen. Lehti ei siis käsittele ruokaa, suhteita, matkoja yms., koska Costume on suunnattu muodin suurkuluttajille. Costumen avulla lukija pysyy oikeassa kohdassa muodin pelikentällä. Suomen suosituimmat muotibloggarit mukana lehden teossa, mikä tekee Costumesta ajankohtaisen ja maanläheisen.

cosmopolitan

Cosmopolitan

Cosmopolitan on suomalainen nuorille naiselle suunnattu lehti. Lehden monipuolinen sisältö koostuu muoti- ja kauneusasioiden lisäksi tietoa ihmissuhteista, miehistä, julkkiksista, tyylistä, työstä ja opinnoista, seksistä, terveydestä, viihteestä, vapaa-ajanvietosta ja itsensä kehittämisestä. Lehti tarjoaa lukijalle vuoden aikana myös erilaisia kilpailuja ja tapahtumia.

kodin-kuvalehti

Kodin Kuvalehti

Kodin Kuvalehti on aikakauslehti, jonka pääteemoina ovat arkipäivän asiat, kuten työelämä, perhe ja parisuhde sekä terveys ja hyvinvointi.

divaani-lehti

Divaani-lehti

Divaani on 10 kertaa vuodessa ilmestyvä kotitalouteen, kodinhoitoon ja sisustukseen erikoistunut aikakauslehti.

aku-ankka

Aku Ankka

Aku Ankka on Suomessa vuodesta 1951 viikoittain ilmestyvä sarjakuvalehti. Lehden ilmestymispäivä on keskiviikko.

koti-ja-keittio

Koti ja keittiö -lehti

Koti ja keittiö on arkipäivän asioihin erikoistunut aikakauslehti, joka sisältää kodinhoitoon liittyviä vinkkejä ja ideoita kaikenlaisille ihmisille.

lehtitukku

Lehtitukku

Lehtitukku myy lehtitilauksia Suomessa sekä ruotsin- että suomenkielellä.

trendi

Trendi

Trendin uudistuneet muotisivut tarjoavat kuukauden parhaat shoppailuvinkit, asiantuntijoiden neuvot ja opastavat oman tyylin luomiseen. Kauneusjutuissa avataan meikkilookkien salat ja arvioidaan parhaat tuoteuutuudet. Hyvinvointi-, liikunta- ja terveysaiheiset jutut tarjoavat inspiraatiota kehon ja mielen hyvinvointiin. Lukujutuissa pureudutaan ajan ilmiöihin, esitellään kiinnostavimmat julkkikset ja pureudutaan lukijan elämään liittyviin puheenaiheisiin.

gloria

Gloria

Gloria on naistenlehti, jonka pääteemoja ovat muoti, kulttuuri, ruoka sekä matkailu. Vuoden aikana lehti tarjoaa lukijoilleen mahdollisuuksia osallistua erilaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin.

kauneus-terveys-lehti

Kauneus & Terveys -lehti

Kauneus & Terveys on hyvinvoinnin ainutlaatuinen klassikkolehti. K&T on jakaantuu kolmeen osaan: kauneus, terveys ja mielen hyvinvointi. Kun valitsee K&T:n, saa kolme lehteä yksissä kansissa! Kauneusosiossa esitellään tuoteuutuudet sekä pureudutaan ihonhoidon ja hiustenhoidon saloihin ja jaetaan parhaat meikkiniksit. Terveysosiossa kerrotaan ravitsemuksesta, unesta ja liikunnasta. Mielen hyvinvointi -osio taas antaa ajatuksia ja ideoita itsetuntemuksen kehittämiseen, elämänhallintaan ja parisuhteeseen. Vuonna 2011 K&T ilmestyy 16 kertaa.

me-naiset-sport

Me Naiset Sport

Me Naiset Sport on hyvinvointiin ja liikuntaan perehtynyt naisten aikakauslehti. Se tarjoaa vinkkejä liikkumiseen, ravitsemukseen sekä myös painonhallintaan ja muuhun hyvinvointiin.

meidan-perhe

Meidän Perhe

Vanhemmuuteen ja perhe-elämään keskittyvä elämänvaihelehti Meidän Perhe on kannustava, inspiroiva ja luotettava kumppani, joka auttaa kasvattajia jaksamaan ja huomaamaan, että arki on täynnä mahdollisuuksia. Meidän Perhe tsemppaa ja viihdyttää lukijaa perhe-elämän pyörityksessä antamalla rakennuspuita vanhemmuuteen ja kasvatukseen; huumoria ja itseironiaa unohtamatta. Voit tutustua lehden omiin nettisivuihin osoitteessa www.meidanperhe.fi. Siellä vanhemmat saavat vertaistukea muilta vanhemmilta sekä lisätietoa asiantuntijoilta. Meidän Perhe ilmestyy 12 kertaa vuodessa.