Ostohyvitys.fi Bonusta verkko-ostoksista

Kirjat

7 kampanjaa kategoriassa Kirjat (näytetään 1–7)


cdoncom

CDON.com

CDON.com on Internetin kautta toimiva levykauppa, jonka valikoimaan kuuluu musiikkia, elokuvia, pelejä sekä kirjoja.

prisma

Prisma

Uusi Prisma.fi-verkkokauppa on koko perheen hypermarket, jonka edulliset ja laajat valikoimat uusiutuvat jatkuvasti. Prisma-verkkokaupan valikoimasta löytyvät kodintekniikan sekä viihteen tuotteet kuten kännykät, kirjat, leffat ja pelit. Valikoima laajenee jatkuvasti.

booky

Booky

Booky.fi on Internetin kautta toimiva kirjakauppa, jonka valikoimasta löytyy kaikenlaisen kirjallisuuden lisäksi paljon erilaisa toimistotarvikkeita. Tuotteet toimitetaan kaikkialle kotimaahan ilman postikuluja.
akateeminen-kirjakauppa

Akateeminen kirjakauppa

Akateemisen kirjakaupan tietokanta sisältää lähes kaiken saatavana olevan kotimaisen ja ruotsalaisen kirjallisuuden sekä useita muita kirjoja muualta maailmasta. Tietokanta päivittyy kerran vuorokaudessa.

.
the-book-depository

The Book Depository

The Book Depository on maailman suurin online kirjojen myyjä, jonka valikoimasta löytyy yli 9 miljoonaa artikkelia. 

elibris

eLibris

eLibris kirjakauppa on e-kirjojen myyntiin erikoistunut verkkokauppa. Laajasta valikoimasta löytyy kotimaista ja ulkomaista kirjallisuutta klassikoista uutuuksiin. Kaikki e-kirjat toimivat niin tietokoneilla ja lukulaitteissa kuin myös iPadissa ja Android laitteissa. Kaupasta löytyy myös Suomen suurin valikoima lukulaitteita.

luekirja-fi

Luekirja.fi

Luekirja.fi -palvelu on uusi, helppo ja edullinen tapa lukea kirjoja. Palvelun kuukausittain täydentyvästä valikoimasta löytyy niin tuoreet kauno-, tieto- ja lastenkirjat. Luekirja.fi:tä voi käyttää tabletilla, älypuhelimella tai tietokoneen nettiselaimella. Myös ilman verkkoyhteyttä.