Ostohyvitys.fi Bonusta verkko-ostoksista

Kengät

51 kampanjaa kategoriassa Kengät (näytetään 1–20)

nelly

Nelly

Nelly.com on nettikauppa, jonka tuotetarjonnasta löytyy kaikenlaisia vaatteita, sekä esimerkiksi kenkiä, laukkuja ja meikkejä. Tuotteet on suunnattu naisille.

zalando

Zalando

Zalando on muodin, vaatteiden sekä jalkineiden verkkokauppa miehille, naisille ja lapsille.

boozt

Boozt

Boozt.com on vaatekauppa netissä, josta löytyy laaja valikoima vaatteita eri kohderyhmille ja eri tilanteisiin. Lisäksi Boozt.com myy asusteita kuten laukkuja ja koruja. Boozt.comista löytyy myös outlet-vaatteita tuntuvilla alennuksilla. Brändeihin kuuluu tunnettuja ja suosittuja merkkejä kuten Vila, Only ja Vero Moda.

fashionstore

Fashionstore

Fashionstore.fi on kotimainen huippumuodin verkkokauppa, jonka valikoimiin kuuluvat merkit, kuten Calvin Klein, Guess, Liu Jo, Nike, Tommy Hilfiger, D&G sekä Ray-Ban aurinkolasit ja Nee meikit. Fashionstoressa myydään aina uusimpien sesonkien tuotteita ja lisäksi Outlet-puolella voi tehdä löytöjä edellisten sesonkien tuotteista vähintään -30% alennuksella. Tuotevalikoima myös päivittyy viikottain!

.
spartoo

Spartoo

Spartoo on kenkiä myyvä verkkokauppa. Yli 400 merkkiä käsittävä valikoima on suunnattu sekä miehille, naisille että lapsille. Myytävänä on myös laukkuja ja asusteita. Toimitus ja palautus ovat ilmaisia.

asos

Asos

ASOS on brittiläinen Internetin välityksellä toimiva muotiin erikoistunut kauppa, jonka valikoimaan kuuluu useiden eri valmistajien tuotteita, kuten vaatteita, kenkiä, laukkuja ja koruja.

brandos

Brandos

Brandos.fi on kenkäkauppa, jonka valikoimasta löytyy lukuisia tuotemerkkejä ja malleja naisille, miehille ja myös lapsille. Verkkokauppa tarjoaa ilmaisen toimituksen ja palautuksen.

.
cellbes

Cellbes

Cellbes on verkkokauppa, jonka valikoimaan kuuluu vaatteita, kenkiä ja muita asusteita miehille, naisille ja lapsille. Tuotteet on suunnattu kotiin ja vapaa-ajan tarkoituksiin.

stylepit

StylePit

StylePit tarjoaa viimeisintä muotia: vaatteita, kenkiä ja asusteita tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Vagabond, GANT ja Filippa K sekä ylellisiltä design-tuotemerkkeiltä kuten Versace ja Guess. 

.
footway

Footway

Footway myy kenkiä sadoilta eri merkeiltä naisille, miehille ja lapsille. Kaikki verkkokaupassa olevat kengät ja koot ovat Footwayn varastossa, joka takaa nopean toimituksen. Lisäksi tuotteet toimitetaan ilman postikuluja sekä palautus on myös maksuton.

.
crocs

Crocs

Crocs on amerikkalainen vuodesta 2002 toiminut yritys, jonka liikeideana on valmistaa trendikkäitä jalkineita kuluttajille sopivaan hintaan.

outnorth

Outnorth

Outnorth on yksi Ruotsin johtavista ulkoilu- ja erävarusteita myyvistä verkkokaupoista. Valikoimassa on pohjoismaisia tavaramerkkejä, jotka edustavat toimivuutta, laatua ja hyvää muotoilua.

blue-tomato

Blue Tomato

Blue Tomato on yksi talviurheilun, trendiurheilun ja katumuodin johtavista nettikaupoista. Maailman laajimpiin kuuluvan lumilautavalikoiman lisäksi kauppa täyttää kaikki tarpeesi lasketteluun, skeittaamiseen, surffaamiseen ja muotiin liittyen. Blue Tomato seuraa aina muodin viimeisimpiä tuulia.

sheinside

SheInside

SheInside on muodin verkkokauppa, josta löytyy uusimmat trendit edulliseen hintaan sekä ilmaisella toimituksella. Valikoimassa on runsaasti mekkoja, takkeja, kenkiä sekä muita vaatteita ja asusteita. 

thebos

TheBos

TheBos.fi on verkkokauppa, jonka tuotevalikoimaan kuuluu vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja sekä kelloja ja kosmetiikkatuotteita.

varusteleka

Varusteleka

Varusteleka on Helsingin Konalassa sijaitseva armeijatavaran vähittäismyyntiin erikoistunut yksityisyrittäjän omistuksessa oleva armeijakauppa. Suurin osa tuotteista on armeijan ylijäämää.

nly-man

NLY Man

NLY Man on trenditietoisille, ulospäin suuntautuneille miehille, jotka ovat kiinnostuneita viimeisimmistä trendeistä ja kuumimmista tuotemerkeistä.

.
shopbop

Shopbop

Shopbop on maailman johtavia merkkituotteiden jälleenmyyjiä, josta löytyy tämän päivän kuumimpien suunnittelijoiden vaatteita, kenkiä ja asusteita. Merkkejä Shopbopissa on tuhansia, joita ovat muun muassa Alexander Wang, Juicy Couture, Marc by Marc Jacobs, Diane von Furstenburg, UGG Australia, Dolce Vita, Michael Kors ja monta muuta!

nike-com

Nike.com

Nike.com verkkokaupan kautta asiakas voi tilata Niken tuotteita, kuten jalkineita ja asusteita. Valikoimasta löytyy paljon erilaisia malleja, ja se on suunnattu sekä miehille että naisille. NIKEiD:n avulla voi suunnitella omat persoonalliset Niket.

timarco

Timarco

Timarcolla on Ruotsin suurin valikoima merkkialusvaatteita ja urheilualusvaatteita netissä. Valikoimaan kuuluu laaja tarjonta eri alusvaatteita (pikkuhousut, alushousut miehille, liivit ja urheiluliivit), mutta myös uimavaatteet, kengät ja urheilualusvaatteet.

.