Ostohyvitys.fi Bonusta verkko-ostoksista

Autonvuokraus

11 kampanjaa kategoriassa Autonvuokraus (näytetään 1–11)


ebookers

Ebookers

Ebookers on maailmanlaajuinen, mutta suomenkielistä palvelua tarjoava varaussivusto, josta löydät tehokkaat hakutyökalut sekä kilpailukykyiset hinnat lennoista, hotelleista, autovuokrauksista ja matkapaketeista. Palvelusta löytyy usein vaihtuvia tarjouksia, joten kannattaa aina silloin tällöin tarkastaa, mihin nyt pääsisi matkalle edullisesti.

travellink

Travellink

Travellink on nettimatkatoimisto, joka välitää useiden eri lentoyhtiöiden ja hotellien palveluita ympäri maailmaa. Lentohintoja haettaessa palvelu näyttää aina 100 sen hetken edullisinta hintavaihtoehtoa.

holiday-autos

Holiday Autos

Holiday Autos on autovuokraamo, jolla on toimipisteitä ympäri maailmaa.
expedia

Expedia

Expedia on yksi maailman johtavista verkkomatkatoimistoista. Expedian avulla voi varata matkalle pelkän hotellin tai lennon tai ottaa valmiin pakettimatkan. Lisäksi Expedian sivuilta voit vuokrata auton ja ostaa lippuja aktiviteetteihin.

.
ticket-fi

Ticket.fi

Ticket.fi on Pohjoismainen matkoja myyvä matkatoimisto verkossa. Ticket on ruotsalais-norjalainen vähittäisketju, joka myy kaikkien johtavien matkatoimistojen, lentoyhtiöiden ja hotelliketjujen matkoja ja lentolippuja yksityishenkilöille.

travelpartner

Travelpartner

Travelpartnerin tarjontaan kuuluvat halpalentoyhtiöt sekä perinteisten lentoyhtiöiden nettihinnat, kampanjat ja sopimushinnat.

eticketfi

Eticket.fi

Eticket.fi on suomalainen itsepalveluun perustuva nettimatkatoimisto. Sen välityksellä asiakas voi varata lentolippuja ja hotelleja sekä vuokrata autoja ympäri maailmaa.

Linkit vievät tällä hetkellä sivulle, joka ilmoittaa 404 virheestä. Ostoja pääsee kuitenkin suorittamaan tavallisesti hyvitysten kera, ilmoituksen yläpuolelta löytyvistä linkeistä.

 

sembo

Sembo

Sembo tarjoaa asiakkaileen joustavia matkustusvaihtoehtoja. Asiakas voi räätälöidä itselleen toiveidensa mukaisen matkapaketin tai varata matkatoimiston kautta pelkät lennot tai majoituksen.

skytours

SkyTours

Skytours on verkkopalvelu, jonka tarkoituksena on helpottaa lentojen varaamista. Palvelun kautta voi varata myös esimerkiksi lippuja erilaisiin tapahtumiin ja vuokrata autoja.
kaleva-travel

Kaleva Travel

Kaleva Travel on matkailualan verkkopalvelu, jonka avulla asiakkaat voivat esimerkiksi varata lentoja, kaupunkilomia, hotellivarauksia sekä matkapaketteja. Yritys on yhteistyössä usean eurooppalaisen lentoyhtiön kanssa. Sen kumppanina toimii myös autovuokraama Europcar.
lentokeskus

Lentokeskus

Lentokeskus on kotimainen lentolippujen tukkumyyjä. Palveluihin kuuluu myös hotellin varaus sekä autonvuokraus verkon kautta.